Ha van otthon füstölt pirospaprikád,szórj bele egy keveset,izgalmas,új ízt kapsz!
2 cs. Tante Fanny friss leveles tészta 270g
1 felvert tojás a kenéshez
só, bors, szárított zöldfűszerek, mint oregánó, kakukkfű
5 dkg keménysajt
szezámmag, apróra vágott tökmag
A Tante Fanny friss leveles tésztát 10 perccel a felhasználás előtt kivesszük a hűtőből, majd a sütőpapírral együtt kitekerjük.
A sütőpapírral együtt kitekert tésztát vágja egyenlő csíkokra, és a csíkokra szórunk egyik felére fűszereket, majd rájajtom a másik felét, és megkenjük felvert tojásssal.
A tetejét megszórjuk durva sóval, szezámmaggal, apróra vágott tökmaggal.
Alsó-/felső melegítés: 210 °C, 8-10 percig, középső sínen 10 percig
Légkeveréses sütő: 200 °C
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.