Hozzávalók: 1 csülök 150 dkg csont nélkül, 1 fej fokhagyma,sertés fűszer só, bors, 1 dl olaj só,locsolásához sör,
Krumli salátához: 1 kg krumpli, 2 fej vöröshagyma, só, ecet, cukor, 1 doboz 330g tejföl ízlés szerint majonéz
Elkészítése:
A csülköt besózom és zúzott fokhagymával jól bekenem, majd a csülköt az olajt beleteszem a kacsasütőbe ½ l vízzel felöntöm és jó puhára párolom lefedve. ha már jó puha leveszem róla a fedőt ekkor már olyan 1 dl körüli folyadék van csak alatta. Kiveszem egy tálcára és fűszer sóval, borssal bekenem ízlés szerint, és vissza teszem a sütőbe és sörrel locsogatom addig míg szépen megpirul a bőre is de nem szárítom ki.
NEKEM VAN EGY NAGY ZOMÁNCOS KACSASÜTŐM ABBA SÜTÖM A CSÜLKÖT? MERT JÓ PUHA MARAD A HÚS ÉS UGYAN AKKOR ROPOGÓS )
Krumpli saláta.
Elkészítése: 1 kg krumplit jól megmosok, héjába megfőzöm majd a héjától letisztítom és karikára vágom. 2 fej vöröshagymát kockára vágva, ½ l vízbe odateszem főni, teszek bele, sót 4 EK ecetet ízlés szerin cukrot, Ha már nem ropog a hagyma ezt a levet ráöntöm a krumplira és ebbe hagyom kihűlni. Ha kihűlt leszűröm róla a vizet egy olyan szűrőn, hogy csak a víz menjen le róla a hagyma maradjon a krumpli. Majd tejfölt kikeverem majonézzel és a krumplival összekeverem.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.