Nagyon guszta! Ki fogom próbálni!
1 kg csirke szárny
só
1kk. őrölt koriander
½ kk. őrölt kömény
1 kk. durvára őrölt színes bors
1 kk. füstölt chili keverék
2 kk. durvára őrölt chili paprika
1 kk. őrölt gyömbér
2 kk. fokhagyma granulátum
½ kk. cayenne bors
A panírozáshoz:
natúr kukoricapehely
finom liszt
tojás
zsemlemorzsa
A sütéshez:
étolaj
Előkészítés:A csirkeszárnyakat megtisztítjuk,a forgóknál elvágjuk,a szárnyvégeket levágjuk.A húst sózzuk alaposan befűszerezzük és 20-30 percre a hűtőbe tesszük.
Elkészítés:a kukoricapelyhet apróra morzsoljuk.A szárnyakat lisztbe,tojásba, és az összemorzsolt kukoricapehelybe vagy kukoricapehely és zsemlemorzsa keverékébe panírozzuk.Bő forró olajban kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.