Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 19 szombat Emma névnapja

Főoldal » Hús ételek / baromfi recept » Fűszeres csirkeszárnyak kukoricapelyhes bundában

felvitel dátuma: 2011-12-28 13:02:23       mai nézettség: 1       nézettség: 3483
részletes recept
Fűszeres csirkeszárnyak kukoricapelyhes bundában
Hozzávalók 4 személyre:

1 kg csirke szárny

1kk. őrölt koriander

½ kk. őrölt kömény

1 kk. durvára őrölt színes bors

1 kk. füstölt chili keverék

2 kk. durvára őrölt chili paprika

1 kk. őrölt gyömbér

2 kk. fokhagyma granulátum

½ kk. cayenne bors

A panírozáshoz:

natúr kukoricapehely

finom liszt

tojás

zsemlemorzsa

A sütéshez:

étolaj

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:

Előkészítés:A csirkeszárnyakat megtisztítjuk,a forgóknál elvágjuk,a szárnyvégeket levágjuk.A húst sózzuk alaposan befűszerezzük és 20-30 percre a hűtőbe tesszük.

Elkészítés:a kukoricapelyhet apróra morzsoljuk.A szárnyakat lisztbe,tojásba, és  az összemorzsolt kukoricapehelybe vagy kukoricapehely és zsemlemorzsa keverékébe panírozzuk.Bő forró olajban kisütjük.

étvágyat kívánok hozzá!

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 Dalianisz Hajdula 2011 december 28

Nagyon guszta! Ki fogom próbálni!

0/10 Helga 2011 december 28

Nagyon jól néz ki:)

0/10 kautz1009 2011 december 28

Köszönöm szépen!!:))

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*