6db csirkecomb
1,5 kg burgonya
4 fej vöröshagyma
só
1kk. szárnyas fűszer
1kk.majoránna
1kk.őrölt fekete bors
1kk.őrölt kömény
1kk.fokhagyma granulátum
1kk.ételízesítő
2 db sütőzacskó
A fűszerek Toldi Fűszer termékek: www.toldifuszer.hu
Előkészítés:A burgonyát és a hagymát megtisztítjuk,kockákra vágjuk.A csirkecombokat és a burgonyát külön-külön sózzuk és befűszerezzük.
Elkészítés:Két sütőzsákba elosztjuk a burgonyát és a hagymát egyenlő arányban.Összerázzuk majd ráteszünk 3-3 db befűszerezett csirkecombot.A zacskókat bekötjük és villával több helyen megszurkáljuk.A zacskókat tepsire vagy sütőrácsra tesszük és előmelegített sütőben 80-90 percig sütjük.
A combokat a hagymás burgonyával tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok!!:))
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.