4-5 db közepes méretű alama savanykás
2 db egész fahéj
2-3 szem szegfűbors
késhegynyinél kevesebb citrombors
szárított bazsalikom fél mokkáskanálnyi
negyed darabka citrom plusz reszelthéj
1 dl zabtejszín
1 evőkanál keményítő.
csípet só
Az almát megtísztitjuk magházát eltávolítjuk. Apró kockára vágjuk, a fűszerekkel együtt annyi vízzel tesszük fel főni hogy jól ellepje. Mikor kész besűrítjük. A főzés fedő alatt történjék hogy ízek és aromák minnél jobban érvényesülni tudjanak.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.