Ez fantasztikus! Nagyon tetszik! Sot!!!!!!!! Koszi a receptet, valami érdekeset kerestem, hát meg is találtam!!!!!!!!!!
A palacsintához:
30 dkg finom liszt
2 db tojás
csipet só
3 dl tej
3 dl szódavíz vagy szénsavas ásványvíz
étolaj
A töltelékhez:
30 dkg trappista sajt
30 dkg főtt füstölt tarja /vagy sonka/
A panírozáshoz:
finom liszt
tojás
zsemlemorzsa
A sütéshez:
étolaj
A mártogatóshoz:
1 nagy doboz joghurt
2 ek.mustár
1/2 citrom leve
só
cukor
őrölt fehér bors
Előkészítés:Bekeverjük a tésztát és kisütjük a palacsintákat.A sajtot lereszeljük.A tarját vékony csíkokra vágjuk.
Elkészítés:A palacsinták közepére teszünk a sajtból és a csíkokra vágott tarjából majd a palacsinta négy szélét felhajtjuk.A négyszögletűre hajtott palacsintákat bepanírozzuk és bő olajban kisütjük.A joghurtot elkeverjük a mustárral,ízesítjük sóval,cukorral,borssal,citromlével és a palacsintákkal tálaljuk.
Volt olyan palacsinta amelyiket /kérésre:))/sajttal és kolbásszal töltöttem meg.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!:)
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.