Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 28 hétfő Valéria névnapja

Főoldal » Hús ételek receptek » FÜSTÖLT SÜLT SONKA FŐTT KRUMPLIVAL HAMIS VADAS MÁR

felvitel dátuma: 2014-02-01 20:07:43       mai nézettség: 1       nézettség: 2250
részletes recept
FÜSTÖLT SÜLT SONKA FŐTT KRUMPLIVAL HAMIS VADAS MÁR
Hozzávalók 6 személyre:
6 szelet füstölt sonka.....
1 kg krumpli.......
1kg sárgarépa...
.fél kg fehérrépa.....
2 db alma...
2 db babérlevél.......
1 közepes vöröshagyma......
1 nagy pohár tejföl....
1 mokkás kanál őrölt bors.....
2 evőkanál cukor......
1 üveges cékla saláta
Előkészületi idő: 50 perc

Sütési idő: 35 perc

Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:

a sárgarépát a fehérrépát az almát megtisztítjuk majd apró darabokra vágva feltesszük főni...hozzáadunk sót ízlés szerint beletesszük a babér levelet és az őrölt borsot...és puhára főzzük......majd leszűrjük.....a cukrot megpirítjuk és a leszűrt léből kevéssel felöntjük és hagyjuk, hogy a cukor elolvadjon....addig robotmixerrel pürésítjük a zöldségeket majd a cukros léhez öntjük,........jól összeforraljuk.......majd a tejfölt is hozzá keverjük és csak egyet forraljuk........hagyjuk kihűlni és hidegen adjuk....

a krumplit megpucoljuk és sós vízben puhára főzzük majd leszűrjük és kevés olajjal összetörjük.

a sonka szeleteket elhelyezzük a tepsiben és kevés vízzel felöntjük hogy a szeletek felét érje csak....betakarjuk alufóliával és puhára sütjük meg...ha puha akkor levesszük a fóliát és pirosra sütjük.
ütjük.

Szakács:


Film link: http://www.receptlap.hu/recept/füstölt_sonka_főtt krumplival_hamis vadas_mártással_cékla salátával_11334

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*