1 csomag Tante Fanny friss croissant tészta 360 g
10 dkg óvári füstölt sajt
1 db tojás
1 ek tejföl
bors, metélő hagyma ízlés szerint
A Tante Fanny friss croissant tésztát 10 perccel a felhasználás előtt kivesszük a hűtőből, majd a sütőpapírral együtt kitekerjük
A sajtot lereszeljük, a metélőhagymát felaprítjuk, és összekeverjük a tejföllel, majd a tésztára halmozzuk.
Tészta szélét felvert tojással megkenjük, és lazán feltekerjük a háromszögeket, majd a kifliket megkenjük tojással, megszórjuk reszelt sajttal, és kb. 20 perc alatt 170-180 fokon aramysárgára sütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.