Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 26 szombat Ervin, Aida névnapja

Főoldal » Desszert étel receptek » FULLOS PUDINGPOHARAIM:)

felvitel dátuma: 2011-09-10 19:24:47       mai nézettség: 2       nézettség: 3337
részletes recept
FULLOS PUDINGPOHARAIM:)
Hozzávalók 4 személyre:

1 csomag vaníliás pudingpor
1/2 csomag csokis pudingpor
tej és cukor annyi szükséges, amennyi a zacskó hátulján fel van tüntetve
1 kisebb üveg őszibarack befőtt
1 zacskó zselatinpor
1 zacskó háztartási kakaós keksz
kb. 10 db babapiskóta
1 dl babadara + amennyi tej szükséges hozzá, hogy sűrű legyen + cukor + Granko vagy Nesquik kakaópor.

Előkészületi idő: 30 perc


Elkészítés:

A pudingokat külön-külön sűrűre főzzük.
Én elég nagy üvegpoharakat használtam, ( 0,5 litereseket ), így majdhogynem egy poharat ketten ettünk meg a kislányommal:), de így volt mutatós, hogy sok minden belefért!:)
Szóval, az üvegpoharak aljába rakunk félbevágott babapiskótákat, fölé öntünk 1 réteg ( kb. 2 cm vasttagságnyi ) vaníliás pudingot, majd jön 1 réteg apróra vágott őszibarack, 1 réteg csokis puding, piskóta, újra puding.
Az egyik tetejét darakásávalfejeztem be, amit megszórtam kakaóporral és beleszúrtam egy nagyobbacska kakaós kekszet.
A többi pohár tetejét pedig őszibarackkal fejeztem be és a maradék befőtt levet zselatinporral megfőztem, ezzel öntöttem le!
Ezt pár órára beraktam a hűtőbe, szépen megdermedt és estére kész is volt a tévézéshez a nasink!:)
Az utolsó képen egy másik pudingom van lefényképezve, amelyet csokidarával, barackkal, piskótával és töltött csokival díszítettem!:)
Egyszerű és nagyszerű!:)

Szakács:


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*