Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 7 hétfő Hermann névnapja

Főoldal » Frissen sült tarja pirított krumplival és újhagymá

felvitel dátuma: 2016-08-10 16:44:55       mai nézettség: 1       nézettség: 977
részletes recept
Frissen sült tarja pirított krumplival és újhagymá
Hozzávalók 2 személyre:

Hozzávalók: 4 db szép tarja, 80 dkg burgonya, frissen őrölt színes bors, 6 gerezd fokhagyma, sertés fűszer , ,olaj,

50 dkg uborka,1 csokor snidling, 1 kispohár tejföl,1 csokor petrezselyemzöld, ( ha van új hagyma azt is hozzávagdalom)

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 60 perc

Elkészítés:

Elkészítés: A tarjaszeleteket sózom, borsozomfokhagymával bedörzsölöm, és a fűszer sóval, zsiradékkal bekenem, hűtőbe teszem érni, és majd ha megéhezik a család, frissen kisütöm.

Az uborkasalátához felszeletelem az uborkát, az újhagymát, a snidlinget, sózom, borsozom, leöntöm 1 kis pohár tejföllel, és hűtőbe teszem.

A húst hirtelen megsütöm egy előre felforrósított serpenyőben, ha még kemény akkor kevés vizel még pároljukMajd melléteszem a megpucolt, negyedelt, sózott, borsozott krumplit, beteszem a sütőbe, és 20-25 perc alatt készre sütöm.

A lehűlt uborkasalátával, apróra vágott petrezselyemmel megszórva tálalom. Jó étvágyat!

Szakács: Ilona


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*