Hozzávalók: 4 db szép tarja, 80 dkg burgonya, frissen őrölt színes bors, 6 gerezd fokhagyma, sertés fűszer só, só,olaj,
50 dkg uborka,1 csokor snidling, 1 kispohár tejföl,1 csokor petrezselyemzöld, ( ha van új hagyma azt is hozzávagdalom)
Elkészítés: A tarjaszeleteket sózom, borsozom, fokhagymával bedörzsölöm, és a fűszer sóval, zsiradékkal bekenem, hűtőbe teszem érni, és majd ha megéhezik a család, frissen kisütöm.
Az uborkasalátához felszeletelem az uborkát, az újhagymát, a snidlinget, sózom, borsozom, leöntöm 1 kis pohár tejföllel, és hűtőbe teszem.
A húst hirtelen megsütöm egy előre felforrósított serpenyőben, ha még kemény akkor kevés vizel még pároljuk. Majd melléteszem a megpucolt, negyedelt, sózott, borsozott krumplit, beteszem a sütőbe, és 20-25 perc alatt készre sütöm.
A lehűlt uborkasalátával, apróra vágott petrezselyemmel megszórva tálalom. Jó étvágyat!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.