Egyből raktam a receptkönyvembe, csak utána olvastam el! Nem csalódtam!
1 kis fej kelkáposzta
2 db közepes burgonya
1 fej vöröshagyma
3-4 gerezd fokhagyma
20 dkg virsli
20 dkg reszelt trappista sajt / ízlés szerint ,el is hagyható /
1 kis doboz tejföl
2 ek.finom liszt
ételízesítő
1 ek. pirospaprika
1 tk.őrölt kömény
1 tk.majoránna
1 kk. őrölt fekete bors
só
étolaj
A fűszerek Toldi Fűszer termékek: www.toldifuszer.hu
Előkészítés: A káposztát ,burgonyát kockákra vágjuk. A vöröshagymát, fokhagymát apróra vágjuk. A virslit felkarikázzuk.
Elkészítés: A vöröshagymát kevés olajon megdinszteljük. Rátesszük a fokhagymát, hozzáadjuk a köményt, majoránnát, megszórjuk a paprikával. Beletesszük a káposztát és a burgonyát majd felengedjük vízzel. Sózzuk, borsozzuk, ételízesítőt adunk hozzá és puhára főzzük. Ha a burgonya és a káposzta is megpuhult, a liszttel elkevert tejföllel behabarjuk. A virsli karikákat kevés olajon átpirítjuk és a leveshez adjuk.
Tálalásnál reszelt sajtot szórok bele.Nagyon finom kellemes ízt ad neki!
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Egyből raktam a receptkönyvembe, csak utána olvastam el! Nem csalódtam!
Már a fénykép színérol tudom, hogy az a Te recepted! Ezt is nagyon szeretem, még tejfollel nem ettem, de majd legkozelebb!
mentettem annyira gusztusosan tudod elkésziteni hogy megéhezik rá az ember:-))
Köszönöm szépen dicséretet!!:)
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.