1 fél fej kelkáposzta csíkokra vágva
2 szem krumpli felkockázva
2 szál sárgarépa karikákra vágva
őrölt majoranna
pici őrölt bors
1 ek. olaj
1 csapott ek. liszt
1,5 dl tejföl
ételízesítő
1 db leveskocka
3 db virsli
Fűszerek:http://www.toldifuszer.hu
A kelkáposztacsíkokat és a sárgarépát kevés olajon odateszem párolódni. Megszórom őrölt majorannával, ételízesítővel és borssal. Amikor a sárgarépa puhulni kezd hozzáteszem a krumplit is. Ha a krumpli is puhul, felengedem 1 liternyi vízzel, beleteszem a leveskockát és a virslit. Míg várom, hogy felforrjon, a tejfölben elkeverem csomómentesre a lisztet, teszek hozzá egy merőkanálnyit a forró léből, majd behabarom vele a levest.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.