1 közepes fej kelkáposzta
1 db tyúkhúsleves kocka
3 mokkás kanál életyzesitő
3-4 pár virsli
1 púpos evőkanál majoranna
1 kispohár 175 gr-os tejföl
kevés liszt
főtt tojás
só esetleg bors ízlés szerint
Kelkáposztát 2 újnyi csikokra szeleteljük.
Majd feltesszük főni, beletesszük az tyúkhúsleveskockát, ételizesítőt és a majoránnát. Mikor a kelkáposzta teljesen megfőtt bele karikázzuk a virslit pár percig főzzük.
Legvégül tejfölös lisztes habarással sűritjük be.
Főtt tojás szeletekkel tálaljuk
Sózni nagyon óvatosan kell mert,ha nem azonnal
kerül fogyasztásra hajlamos nagyon sóssá válni.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.