Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 9 szerda Erhard névnapja

Főoldal » Frankfurti leves

felvitel dátuma: 2011-03-18 17:46:20       mai nézettség: 1       nézettség: 2241
részletes recept
Frankfurti leves
Hozzávalók 4 személyre:

1 közepes fej kelkáposzta
1 db tyúkhúsleves kocka
3 mokkás kanál életyzesitő
3-4 pár virsli
1 púpos evőkanál majoranna
1 kispohár 175 gr-os tejföl
kevés liszt
főtt tojás
só esetleg bors ízlés szerint

Előkészületi idő: 0 perc


Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:

Kelkáposztát 2 újnyi csikokra szeleteljük.

Majd feltesszük főni, beletesszük az tyúkhúsleveskockát, ételizesítőt és a majoránnát. Mikor a kelkáposzta teljesen megfőtt bele karikázzuk a virslit pár percig főzzük.

Legvégül tejfölös lisztes habarással sűritjük be.

Főtt tojás szeletekkel tálaljuk

Sózni nagyon óvatosan kell mert,ha nem azonnal

kerül fogyasztásra hajlamos nagyon sóssá válni.

Szakács: garden


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*