1 kis fej kelkáposzta
1 kis fej vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
1 kávéskanál őrölt fűszerkömény
1 kk majoranna
só ízlés szerint
3 db leveskocka
3 közepes db burgonya
2 dl tejföl
1 csapott ek liszt (finom)
1 ek fűszerpaprika (csapott)
350 g füstölt virsli
A kelkáposztát vékonyan felszeleteljük és egy nagy lábas vízben 3-4 percig forraljuk.
Leöntjük róla a levet, tiszta vizet engedünk rá, hogy bőven ellepje.
Beletesszük az apró kockára vágott burgonyát, a nagyon apróra felkockázott hagymát, fokhagymát. Majorannával, őrölt köménnyel és a leveskockákkal fűszerezzük.
Ha megpuhult, belekarikázzuk a virsliket..
A tejfölből, lisztből, pirospaprikából és 1-2 merőkanálnyi meleg kelkáposztalével habarást készítünk és a kelkáposztához adjuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.