Hozzávalók: 20 dkg. cukorborsó,4 db. sárgarépa,2 db, kisebb újkrumpli, 4 dl. tejföl/ 12 %-os, Li2 dl. light-os majonéz,2 kiskanál mustár, 1 csipet só, 1 csipet fehér bors, tetszés szerinti édesítő, ki milyen édesen szereti.2 db főtt tojás.
Elkészítés: a tejfölt, a tojások sárgájával kikeverjük, a többi hozzávalóval jól összekeverjük, és hűtőbe tesszük. Azöldségeket elkockázzuk, sós vizben megfőzzük, és ha kihült a tejfölös masszához keverjük. a végén a tojások fehérjét is bele kockázzuk. Én desszertes gyűrübe tettem, de sajna nem kötött meg teljesen. Paradicsommal és zöldség zölddel díszitettem.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.