50 dkg. vöröshagyma
10 dkg. füstölt karaván sajt
5 dkg. teavaj
2 dl. fehér bor
1ek. liszt
1,1/2 l. húsleves, vagy 2 leveskocka és 1,1/2 l. víz
A vajat felolvasztjuk, a felkarikázott vöröshagymát beletesszük és alacsony hőfokon kb. 20 percig pároljuk, párszor megkeverjük.
Amikor már szép barnás színű, a lisztet beletéve tovább pirítjuk, majd hozzáöntjük a húslevet, kellőképpen utánasózunk és borssal megszórjuk, majd takaréklángon fedő alatt 15 percig főzzük, végül a bort hozzáadva 1-2 percig nagy lángon forraljuk.
Füstölt sajttal pirított bagettel tálaljuk.
Jó étvágyat hozzá!
saját változat.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.