3 szem héjában főtt burgonya
15 dkg borsó
1 db sárgarápa
2 db közepes alma
4 db savanyú uborka
2 pohár tejföl
450 g -os majonéz
Héjában megfőzöm a burgonyát, hagyom ki hülni, hámzom és kis kockákra vágom.
A megtisztított sárgarépát, összekockázom, mosom, és a borsóval kevés sós vízben megfőzöm.
Az almát hámozom, és kockára vágom, az uborkát is apróra kockázom.
A 2 pohár tejfölt az 1 flakon majonézzel összekavarom. Óvatosan belekavaron a kockázott belevalókat.
Fóliával befedem és egy napot a hűtőben érlelem.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.