1,5 dl tej, 2 evőkanál forró csokoládé por, 2-4 kocka 75 %-os csokoládé, 1/2 kávéskanál fahéj, (lehet kevesebb is) 1/2 narancs leve. A díszítéshez, és hát a plusz kényeztetéshez, tejszín és egy karika narancs.
A tejet felforralom a fahéjjal, leveszem a tűzről bele reszelem a csokoládét, bele facsarom a narancs levét, beleteszem a forró csokoládé port és addig kevergetem míg a csokoládé el nem olvad. picit visszateszem a tűzre, hogy ismét forró legyen. Átöntöm a pohárba, díszítem, és élvezettel szürcsölgetem. :-))
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.