2 db tojás
1/2 teáskanál só
2 dl forró viz
1 bögre finomliszt
175 g kefir
1 késhegynyi szodabikarbona
3 ek napraforgó olaj
1 cs vanilia cukor
1 ek cukor
Elektromos habverövel felverjük a tojást a sóval lassan hozzáadjuk a forro vizet,majd a kefirt közben továb habositjuk
Össze keverjük a lisztel és a többi hozzávalókat is hozzáadagoljük csomomentesre kavarjuk.
Az elsö palacsinta alá kenjünk egy kevés olajat a palacsintasütöre
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.