Irénke, ez is nagyon jó!!!!!!! Mentettem!
Gyümölcsös rész: 17 dkg barnacukor , 4 dkg vaj,tetszés szerint , gyümölcs.
Tésztához: 11 dkg olvasztott vaj,15 dkg cukor, 1 teás kanál vanília aroma, 2 tojás, 20 dkg finom liszt 1, 5 teás kanál sütőpor, 1/2kk só, 125ml szoba hőmérsékletű tej
Elkészítés: Sütőt előmelegítjük 190 fokra, 25 cm levehető nyelű formában a vajat ,és cukrot addig kavarom amíg felolvad, forrni kezd, ezután elzárom a gázt, és hagyom kihűlni. A tésztához valókat egy keverőtálban összedolgozom.
A cukor kihűlt kirakom gyümölcs szeletekkel (a képen körte és kivi van) és erre öntöm a tésztát. Majd megsütöm 45 perc alatt.
Ha kihűlt a tortaformára, rá teszek egy tányért és egy ügyes mozdulattal a tányérra borítom a tésztát.
Elkészítés: Sütőt előmelegítjük 190 fokra, 25 cm levehető nyelű formában a vajat ,és cukrot addig kavarom amíg felolvad, forrni kezd, ezután elzárom a gázt, és hagyom kihűlni. A tésztához valókat egy keverőtálban összedolgozom.
A cukor kihűlt kirakom gyümölcs szeletekkel (a képen körte és kivi van) és erre öntöm a tésztát. Majd megsütöm 45 perc alatt.
Ha kihűlt a tortaformára, rá teszek egy tányért és egy ügyes mozdulattal a tányérra borítom a tésztát.
Elkészítés: Sütőt előmelegítjük 190 fokra, 25 cm levehető nyelű formában a vajat ,és cukrot addig kavarom amíg felolvad, forrni kezd, ezután elzárom a gázt, és hagyom kihűlni. A tésztához valókat egy keverőtálban összedolgozom.
A cukor kihűlt kirakom gyümölcs szeletekkel (a képen körte és kivi van) és erre öntöm a tésztát. Majd megsütöm 45 perc alatt.
Ha kihűlt a tortaformára, rá teszek egy tányért és egy ügyes mozdulattal a tányérra borítom a tésztát.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.