A tésztához: 50 dkg liszt, 2,5 dl tej, 10 dkg cukor, 3 tojás sárga, 10 dkg olvasztott vaj, 5 g só, 2,5 dkg élesztő, 1 citrom reszelt héja 1 evőkanál kakaó
Töltelékhez
10 dkg holland kakaó por
10 dkg porcukor
Tetejére
1 tojás a kenéshez
Az élesztőt cukros tejben felfuttatjuk, majd a többi hozzávalókkal jól kidagasztjuk. 3 részre vágjuk, és mindegyiket gombócoknak kidolgozzuk. Egy részbe beledagasztunk egy evőkanál tejben feloldott cukros kakaót. Meleg helyen kétszeresére kelesztjük mindhárom tésztát. Ha megkelt jól
mindegyiket ,egyformára kinyújtjuk és a felolvasztott kakaós masszát ,egyenletesen elosztjuk a tésztákon .Az így megkent tésztákat feltekerjük és a 3 részt befonjuk ..Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk.
Tetejét megkenjük jól tojással és 160 fokon 25 perc alatt megsütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.