Szívesen elfogadom ebédre! Mint mindig, most is szép, gondolom, az íze is olyan, amilyennek lennie kell.:)
4 nagyobb vagy 8 kisebb szelet sertéstarja csont nélkül
5-6 gerezd fokhagyma
1 tk.durva steak bors
1 tk.flekken fűszerkeverék
1 db chili paprika vagy 1mk.őrölt chili
só
étolaj
Előkészítés: A fokhagymát apróra vágjuk vagy lereszeljük. A tarjaszeleteket enyhén kiklopfoljuk,az inas,hártyás részeket bevagdossuk.
A hússzeleteket bedörzsöljük sóval, borssal, flekken fűszerrel,chilivel és a fokhagymával. Kevés olajat öntünk rá és a hűtőbe tesszük egy órára. Még jobb ha a húst előző nap bepácoljuk.
Elkészítés:A húst grillen vagy serpenyőben kevés olajon átsütjük.
Petrezselymes újburgonyát készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!:))
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.