1,5 kg liszt 1,5 ek. so 1,5 ek. cukor 1,5 ek. gyors eleszto 1 tojas 1 ek. vodka ( elhagyhato) 50 gr margarin viz
a hozzavalokat jol osszedolgozzuk ,majd 4-5 reszre adagoljuk a tesztankat. ( 1 adag csaladi pizza meretu) lisztezett deszkan kinyujtom ,majd kessel bevagdosom.kb. 6 ek. olajat aprora vagott petrezselyemmel es 1 nagy gerezd zuzott,vagy reszelt fokhagymaval osszekeverem,majd a kinyujtott tesztara kenem.picit sozom es 220 fokos sutoben zsemleszinure sutom.mikor megsult kiveszem es megkenem a maradek olajjal es picit sozom .jo etvagyat! a maradek tesztat lefagyasztom adagokra szedve.pizzanak is ezt a receptet hasznalom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.