Én szoktam beletenni 1 db új hagymát karikázva a főző lébe,próbáljátok ki úgy még finomabb. :)
1 nagy fej saláta
2-3 gerezd fokhagyma
Saláta léhez viz, cukor, só ecet izlés szerint
Salátát megtisztitjuk 4 felé vágjuk.
Lábasban vizet teszünk fel forrni és beletesszük a megtisztitott felszelt fokhagymát. Forrásban levő vizbe pár másodpercre beletesszük a salátát , miutát egy picit " megfonnyad" az előre elkészitett ecetes lébe tesszük. Miután az összes salátát " megfonnyasztottuk" fokhagymát kivesszük a főzőléből és a salátához tesszük. Teljes kihülés után sültek , pörkölt vagy más étel mellé adjuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.