1 kg csirkemell
5 gerezd fokhagyma
1 tk só,
1 tk bors,
1 kávés kanál majoránna,
pici olaj
2 tk szárnyas fűszer keverék
A csirkemellet megmossuk, és vékony szeletekre vágjuk. Egy magas falú serpenyőben olajat hevítünk, majd a csirkemellet rátesszük és jól átforgatjuk. Sózzuk, borsozzuk, ízesítjük a fűszerrel l és majoránnával, rátörjük a fokhagymát, majd egy kevés vízzel felöntjük, és fedő alatt 20-25 percig pároljuk. Amikor a hús megpuhult,nagyobb lángon picit lepirítjuk.
Főzelékekhez de friss pékárúval zöldségekkel is nagyon finom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.