Nagyon,nagyon finom,nagyon szeretjük.Ajánlom!!!!!
1 szép csirke vagy csirkemell én utóbbiból csináltam
egy kevés olíva olaj
3 -4 gerezd fokhagyma
1 tk pirospaprika
1 tk só
őrölt bors
1 kg burgonya
2-3 evőkanál vaj
1.5 dl tej
Elkészítés:
A Burgonyát megtísztítjuk apróra vágjuk és annyi vízben ami ellepi főni tesszük sóval.
Eközben
Feldaraboljuk a csirkét,kockára vágjuk és forró olajon megpirítjuk. Amikor már szép pirosak a húsdarabok, lehúzzuk a tűzről, sózzuk, borsozzuk és egy kevés paprikával megszórjuk. A fokhagyma-gerezdeket apróra vágva hozzáadjuk és puhára főzzük. Akkor amikor kicsit sűrűbb szaftosra főztük kész van az ételünk Ha a burgonyánk is megfőtt leöntjük a vízet róla ,vajjal tejjel pépesre turmixoljuk és ha kell még sózzuk. Nagyon finom az illatos fokhagymás csirkével.Jó étvágyat
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.