Piskota: 6 tojas ;6 kanal liszt ;6 kanal cukor ;1 vanilias cukor ,1sutopor,1 kanal olaj.keves kompot leve h ne legyen szaraz a piskota
krem:750 ml tej ,150gr margarin,6 kanal liszt,4 kanal cukor 1 citrom ,
Marcipan 500gr ,zold etelfestek
Elkeszitjuk a 6 tojasos piskotat .felfozzuk a tejet a citrom hejeval ,kulon elkeverjuk egy kis tejet a lisztel es surru kremme fozzuk,miutan majdnem kihult belekeverjuk a margarint ami kivan keverve a cukorral es a citrom level.
Ketevagjuk a piskotat meglocsoljuk a kompot levevel es megkenjuk kremel ,kivul is es befedjuk a zold marcipannal ,hagyunk egy keves feher marcipant h aval diszitsuk .
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.