Nagyon finom ,én már sütöttem!! Csak ,ha lehet inkább a szögletes műanyagban lévő aromát vegyétek,zöld kupakkal.Azzal jobban összepuhul,és finomabb. Süssétek bátran.
30 dkg liszt
4 evőkanál porcukor
1 evőkanál zsír
1 db tojás
1 dkg szalalkáli
1 császárkörte aroma
1-2 dl tej
Krém:
20 dkg margarin
25 dkg porcukor
6 dl tej
6 evőkanál liszt
1 csomag vaníliás cukor
A tészta hozzávalóit jól összedolgozzuk, és 3 lapot sütünk belőle. A krémhez a margarint habosra keverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral. A tejből liszttel sűrű pépet főzünk, és ha kihűlt, a margarinos krémhez keverjük. A tésztalapokat megkenjük a krémmel. Másnapra szépen megpuhul, és jól szeletelhető.
Nagyon finom ,én már sütöttem!! Csak ,ha lehet inkább a szögletes műanyagban lévő aromát vegyétek,zöld kupakkal.Azzal jobban összepuhul,és finomabb. Süssétek bátran.
Köszönöm Gréti :)Mi is nagyon szeretjük ezt a sütit. Az a baj nálunk nem lehet mindig akármilyen aromát beszerezni,tudom melyikre gondolsz, én azt élelmiszer színezékben szoktam venni.
Szia kedves Ági! Érdeklődnék,hogy vérnarancs aromával el lehet e készíteni?Most az van itthon,de ha azzal nem lehet,elhalasztom a jövő hétre a sütést és beszerzem a császárkörte aromát!Előre is köszi,szép napot.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.