Személyenként 2 db banánt számítok.
1 evőkanál kókusz zsír
flambirozáshoz alkohol melyet megtudunk gyújtani, legjobb erre a rum vagy ennek hiányában pálinka.
Csokoládé öntet
10 dkg jó minőségű étcsokoládé
1 dl tej ( vagy kókusztej)
1 teáskanál kókusz zsír
édesíteni lehet ízlés szerint.
A banánokat megtisztitjuk majd kókusz zsíron megpiríttom a banánokat.
Ezt követően elkészíttem a csokoládé öntetett.
A tábla csokit összetöröm majd az 1 dl tejbe helyezem és az edényt gőzfölé helyezem és a csokoládét megolvasztom és simára keverem.
Mikor megolvadt leveszem a gőzről és hagyom egy kicsit hülni majd hozzákeverem a kókusz zsírt.
Az öntetett a banánra öntöm úgy hogy csak részben takarja el a banánokat majd meglocsolom az alkohollal és meggyújtom.
Diszithetjük az öntetett még tejszínhabbal.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.