Hozzávalók: 30 dkg. cukorborsó, 3 szál sárgarépa, zőldségzőld, 2 dl. főzőtejszin, 2 kanál tejfől, és 3-4 evőkanál liszt.
Elkészítés: A zöldségeket kevés zsiradékon megpárolom, beleaprítom a zöldség zöldjét. Utána 1 evőkanál lisztet teszek rá, majd felengedem kb. másfél liter vizzel. Ha megfőtt, a főzőtejszínből, a tejfőlből, és a 3 kanál lisztből Mix-fixel habarást csinálok, majd besűrítem vele a főzeléket. Én rántott parizerrel csináltam, de fasirttal is finom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.