Nemcsak a neve finom, finom az egész, szeretem!
50 dkg vegyes zöldség (borsó, sárgarépa, karalábé)
1 ek liszt
ételízesítő
pici cukor
1/2 liter tej
pici vágott petrezselyem
csipetnyi őrölt fehérbors
A zöldségeket megtisztítjuk, és a karalábét valamint a sárgarépát megpróbáljuk azonos nagyságúra vágni. A borsó lehet ilyenkor ősszel-télen fagyasztott is. Egy lábosba beletesszük egyszerre az összes zölldséget, megszórjuk ételízesítővel és pici őrölt fehérborssal(ez el is maradhat)Kevés vizet öntünk rá, és fedő alatt megpároljuk a keveréket. Ha már puha minden, akkor egy csapott ek. lisztet szórunk a tetejére, majd folyamatos keverés mellett beleöntjük a tejet is. Addig kavargatjuk, míg a kellő sűrűséget el nem éri. Pici cukrot szórunk rá, valamint apróra vágott petrezselyemzöldet, ha már levesszük a tűzről.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.