Hozzávalók: 8főre
8 db tojás, 20 dkg porcukor, 20 dkg liszt, 3 ek kakaó, (cukrozatlan) 2 db reszelt narancs héja, 1 cs sütőpor, 1/2 dl étolaj
A krémhez:
1 l 100 % narancslé, (rostos ) 3 cs vanília puding, 12 dkg kristálycukor, 500 ml hulala cukrász tejszín
10 dkg ét tortabevonó
Elkészítése:
A narancshéját a liszthez adjuk, a sütőporral és a kakaóporral, és ezt a száraz keveréket dolgozzuk bele a porcukorral habosra kikevert tojássárgájába, felváltva a tojásfehérje habjával
A tejszínt felverjük.
Miután a piskóta kihűlt kettévágjuk, alulra kerül a narancslével megfőzött vaníliapuding,( KIHÜTVE ) erre jön a tejszínhab, majd a piskóta, csoki máz a tetejére.
Két órát várunk, hogy lehessen szeletelni
A csokoládét 2 -3 ek olajjal gőz felet olvasztom fel, és így szépen tudom simítani! Tepsi 24x36
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.