Hozzávalók:
6 ek méz,
15 dkg cukor,
25 dkg margarin,
20 dkg keserű csoki vagy tortabevonó,
15 dkg darált dió,
25 dkg natúr kukoricapehely,
kb. 60 db mignon papír
A mézet a cukorral felolvasztjuk, beleolvasztjuk a margarint, ha az is felolvadt, a csokit.
Ezután belekeverjük a darált diót, és mindezt sűrűre főzzük (1-2 perc).
A tűzről levéve belekeverjük a kukoricapelyhet, majd evőkanállal még melegen halmokat készítünk belőle a mignon papírokba.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.