4 db csirkemell filé
20 dkg feta sajt
só
csipet oregánó
A panírozáshoz:
liszt
tojás
zsemlemorzsa
A sütéshez: étolaj
Előkészítés:A csirkemelleket középen éles késsel szétnyitjuk,óvatosan kiklopfoljuk,sózzuk és oregánóval megszórjuk.A fetát négy egyenlő darabra vágjuk.
Elkészítés:A csirkemellekre helyezünk egy-egy darabot a fetából majd összehajtjuk a húst és a szokásos módon listbe,tojásba és zsemlemorzsába forgatva bepanírozzuk.Bő olajban közepes lángon kisütjük.Párolt zöldséget készítettem mellé de más körettel vagy friss salátával is finom és gyorsan elkészíthető.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.