A 6 evőkanál mézet 15 dkg cukorral felolvasztjuk, majd beleolvasztjuk a margarint és a csokit.
Ezután belekeverjük a 15 dkg darált diót, és mindezt sűrűre főzzük (1-2 perc).
A tűzről levéve 25 dkg kukoricapelyhet keverünk bele, majd evőkanállal halmokat készítünk belőle a mignon papírokba. Kb. 60-65 db lesz belőle, de ez függ a gombócok méretétől.
Fontos, hogy még melegen készítsük a halmokat, mert különben megköt.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.