Tészta:tojás18db,kr cukor,42dkg,liszt51dkg,sütőpor1,5cs,víz 9cl
Krém:vanilliás puding 5cs,tej 1,25dl,porcukor,0,63dkg,ráma kocka,0,63dkg,gesztenye massza, 30dkg,rumaroma 1 üveg,
Tetejére formix burkolo massza,fénykép,étel festék
Tészta:1, 12DB tojást fehérjét a 28dkg r cukoral fölverem a 12db tojás sáráját 1cs sütöporral és 6cl vízzel fölverem majd összekeverem a 34dkg lisztel és egy négyszögletes formába öntöm ami nagyobb és 170fokon sütöm ,
Tészta:2,6 db tojás fehérjét 14dkg krcukoral fölverem a 6db tojás sárgájába a sütöport és a 3cl vízet beleteszem fölverem és a 17dkg lisztel öszekeverem és kisebb négyszögletes formáa teszem 170fokon sütöm
Töltelék:A tejet a pudingokkal fölfözöm és hűtöm a porcukrot kikeverem a rámával majd hozzá adagolom a kihült pudingot,fojamatosan bele teszem a rumaromát és a sajt reszelön lereszelt gesztenye masszát jol kikeverem ,kivágom a kihült piskotákat, majd 3részre vágom mind ketöt betöltöm tetejét oldalát mind ketönek és jol lehütöm,majd kinyujtom a masszát és áthuzom külön külön a két tortát,ha ez kész a kisebiket elforditva ráteszem a nagyobik tortára a tetejére ráteszem a fényképet(ez nem ehetö mint az elözö olcsobb a képet becsomagoltam folpakba,és ugy tetem a tortára)pici krémet tettem alá és megcsináltam a keretet hogy azzal jol lefogassam az oldalát rozsákal díszitettem életem elsö ojan munkája amivel elégedett vagyok:-)Jó munkát az elkészítéséhez!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.