Egy szülinapi partin kóstoltuk meg először, de rögtön tudtam, hogy meg is fogom csinálni. Nem volt nehéz, és ugyanolyan szép és finom lett: Köszönöm ezt a receptet!
A tésztához:
Krém:
1/2 liter hulala tejszín.
A kihűlt pudingos masszát összekeverjük a margarinkrémmel és az alsó lapra kenjük.
A hulala tejszint keményre verjük és a krém tetejére halmozzuk,és szép egyenletesen elkenjük.
Az előre felkockázott lapokat a tetejére rakjuk,kicsit rányomjuk.Porcukorral meghintjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.