4 tojás
3 kanál liszt
1 kanál kakaó
4 kanál cukor
Krém
4 dl tej
1 csomag puding puncs vagy meggyes
2 ek cukor
2 kanál rum
4 dl tejszin Crem patisiere
5 dk ét csoki
1 meggy befôt
4 tojásból kakaós piskótát sütünk.Mikor kihül 3 felé vágjuk A pudingot felfőzzük a meggy levével és a 2 kanál cukorral hülni hadjuk..A tejszinhabot felverjük habnak.Az alsó lapot megkenjük a puding felével aztán a habbal és megyszemekkel.Rátenni a másik lapot ugyan úgy puding hab és meggy.A harmadik lappal beborítani.Hűtőbe tenni pár órára aztán a megmaradt habbal a tetejét oldalát megkenni .Csokival bereszelni és diszíteni habbal és meggyszemekkel .
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.