Díszítéshez:
A lisztet, sütőport, kakaóport, reszelt csokoládét összekeverjük.
A vajat megolvasztjuk kis fokozaton a mikróban.
A Konyhaművész Pro Tálban kikeverjük a vajat, tojást, tejet és a cukrot. Kicsinyenként hozzáadjuk a lisztes keveréket is.
A Mesterfogás Szilikon Keverővel óvatosan a masszához keverjük a magozott meggyet.
A kivajazott vagy kapszlikkal kibélelt formába adagoljuk a muffin masszát és 180 fokra előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
Mikor kihűltek a muffinok, meggyszemmel és tejszínnel vagy a mostani esetben cukormázzal díszítjük.
Megjegyzés: Nézzétek el Nekem, hogy most nincsenek fázis fotók, de 2 napja 40 fokos lázzal küzdök. Ígérem mikor újra elkészítem, akkor pótolni fogom a fázis képeket.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.