Ribizli,cukor
NAgyon sok jó gép van már én több éve használom a Weninger befőző automatát és lékészítőt!Csak feltöltöm vízzel beállítom lékészítésre(45 perc),a műanyag kosárba teszem a leszárazott ribizlit és cukrot aztán indítom mikor kész a csövön leengedem ,mehet az übegbe,mikor ez is kész visszateszem dunsztolni 80/30 percre! Mikor kihűl a kamrapolcra!Szoktam meggyet ,cseresznyét,barackot szilvát is kifőzni ami terem a kertben!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.