Mi szem szájnak ingere!Istenien néz ki!Gratulálok!
1kg fejtett bab
4db sárgarépa
6db petrezselyem/fehér répa/
zöldségzöldje
zellerlevél
1db paradicsom
1dbpaprika
1gerezd fokhagyma
1 közepes méretű vöröshagyma
1 evőkanál liszt
2 evőkanál őrölt paprika
4 db krumpli/nagy/
1 evőkanál zsír
1 maréknyi nagy kagyló tészta
10 dkg füstölt kolbász
10 dkg füstölt szalonna
A fűszerek Toldi Fűszer termékek: www.toldifuszer.hu
A zsíron pároljuk az összeaprózott hagymát, sárgarépát, petrezselymet, babot, krumplit, szalonnát, kolbásztHozzáadjuk a lisztet, jól elkeverjük, félrehúzzuk, rátesszük a paprikát, felöntjük vízzel.Amikor felforrt, beletesszük , a fokhagymát, zöldpaprikát, paradicsomot, zellerlevelet. Ha szükséges, teszünk bele sót.Amikor minden bennelévő megpuhult, belefőzzük a tésztát.
A kész levest ízesíthetjük tejföllel is.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.