A meglangyosított cukros tejben felfuttatjuk azélesztőt, hozzáadjuk a többi hozzávalót és jól kidolgozzuk.Letakarva langyos helyen megkelesztjük, majd ujjnyi vastagra nyújtjuk.Fánkszaggatóval kiszaggatjuk és sütés előtt ismét pihentetjük kicsit.Majd olajat forrósítunk és kisütjük benne mindkét oldalukon a fánkokat. Papírtörlőre szedjük, lecsepegtetés után porcukorral megszórva vagy lekvárral tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.