2 pohár tejszín
3 tojássárgája
3/4-ed csésze cukor
1 ek keményíto
1 csomag vaníliás cukor
fél kk orolt fahéj
Felverem a tojássárgáját, a cukrot, a fahéjat, a vaníliás cukrot és a keményítot a tejszínnel. Kis lángon állandó keverés mellett felfozom. Idonként megkeverve hulni hagyom, majd tetszoleges módon fagyasztom.
(Eredeti recept: kulinárisvilág)
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.