2 db fácán comb: 4 db
gyökér: 2 szál
sárgarépa: 4 szál ( közepes méretben )
gomba: 10 dkg
pritamin paprika: 1 db
paradicsom: 1 db
borókabogyó: 8 db
só, bors, ételízesítő: ízlés szerint
csigatészta: 10 dkg
A megtisztított fácán combot bő vízben főzni kezdjük.
Majd ha felforrt leszedjük a habot, majd hozzátesszük a megtisztított csíkokra darabolt zöldségeket.
Ezután fűszerezzük.
Ha megfőtt a leves, leszűrjük újra a habot. A húst és a zöldségeket kivesszük és egy másik edénybe tesszük. Majd csigatésztával tálaljuk.
A megszűrt lében megfőzzük a csiga tésztát. Forrástól számítva kb. 10 perc.
Ügyeljünk arra, hogy a hús tisztítás, darabolás után mindig mossunk kezet, és a kést, majd ezután kezdjük el a zöldség félék tisztítását.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.