De jó! Pont 9 fehérje várakozik a fagyasztóban.
Hozzávalók a tésztához (20x20-as tepsi)
8 tojásfehérje, 8 dkg liszt, 24 dkg darált dió, 28 dkg cukot
A krém hozzávalói: 3 dkg vaníliás pudingpor, 3 dl tej, 1,8 dl tejszín, 14 dkg darált dió, 6 dkg cukor 1 teáskanál rum
A tetejére: 1 tojásfehérje, 16-18 dkg porcukor, 5 dkg étcsoki és a teáskanál olaj
...
Elkészítése. A hozzávalókat 4 részre osztjuk és 4 lapot sütünk belőle. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, hozzá adjuk a diót, a cukrot és a lisztet. Sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk és 200 fokra melegített sütőbe megsütjük. A pudingot sűrűre főzzük a tejjel, kihütjük. A tejszínből kemény habot verünk, hozzá adjuk a pudingot, a cukrot a diót és a rumot és jól elkeverjük. a krémmel megkenjük a kihült lapokat. A cukormázhoz a tohás fehérjét villával felverjük, bele a porsukor és simára keverjük és a süti tetejére simítjuk. Gőz felett megolvasztjuk a csokit az olajjal. Zacsiba töltjük és a sarkát kivágva keresztbe csíkokat rajzolunk a süti tetejére. Mielőtt megszilárdulva vékony pálcával ellentétes irányba széthúzogatjuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.