Nem esik össze? Hihetetlen :)
Paradicsom
egészben 1
Hozzávalók: jó kemény, de érett paradicsom, tetszés szerinti mennyiségben, száraz fehérbor és borecet fele-fele arányban, víz,só és őrölt fekete bors, ízlés szerint, literenként: 1 késhegynyi nátrium-benzoikum.
Elkészítése: Először elkészítjük a paradicsom levét. Ennek mennyiségét úgy mérjük ki, hogy a megmosott paradicsomokat üvegbe töltjük, majd annyi vizet öntünk rá, amennyi jól ellepi. A vizet lemérjük, ennyi a szükséges folyadék, amelyet fele ecet, fele bor arányban készítünk el a víz felével .Annyi sót és őrölt borsot szórunk bele, hogy megízlelve jó fűszeresnek érezzük. A tartósítót is belekeverjük. Ráöntjük a levet, és azonnal légmentesen lekötjük
Felhasználáskor a paradicsomokat hideg vízben kiáztatjuk, majd letörölgetjük. Szendvicseket vagy salátát is díszíthetünk vele, pontosan olyan, mint a friss.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.