sertést karaj csont nélkül: 0.8 kg
só: ízlés szerint
őrölt bors: ízlés szerint
őrölt piros paprika: ízlés szerint
burgonya: 0.40 kg
fokhagyma: 2 gerezd
étolaj: 0.5 l
vegyes savanyúság díszítésként: ízlés szerint
Karajt szeletekre vágjuk, gyengén klopfoljuk ( kb. 1 ujjnyi vastag szeleteket készítünk ) enyhén sózzuk, borsozzuk, átpaszírozott fokhagymával enyhén megkenyjük.
Mindkét oldalát roston 10-10 percig lassú tűzön sütjük.
Őrölt piros paprikával a készre sült karajt meghintjük.
Burgonyát megtisztítjuk, vékony szeletekre ( 1 cm ) vágjuk, és forró olajban kisütjük.
Vegyes salátával (káposzta) díszítjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.