Epres Túrótorta
"26" csatos tortaformához
6 tojásból piskótát sütöttem
Krém:
50 dkg túró áttörve
izlés szerint porcukor
citom reszelt héja-leve
vaniliacukor
250 ml növényi tejszín (hulala,habmester)
1 kis pohár tejföl,vagy natur joghurt
3 cs zseletin fix (Dr Oetker)
sok-sok eper beleaprítva + majd a tetejére is
A krémhez a hozzávalóhat összekevertem,a tejszínt jó keményre felvertem,majd az egészett óvatossan összekevertem,és beleforgattam az epreket is.
A piskótát két felé vágtam,és a csatos formába a két lap közé halmoztam a krémet.
2-3 óra dermedés után levettem róla a csatos formát,és megdíszítettem
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.