hozzavalok: 35 dkg turo, 10 dkg buzadara,3 tojas,so ,zsemlemorzsa,olaj,cukor
elkeszites: az egesz tojasokat osszekeverjuk a turoval,soval,es a buzadaraval (griz).1 orat pihentetjuk,majd vizes kezzel gombocokat formalunk.a huvelyk ujjunkkal melyedest keszitek es beleteszem a megmosott epret.turoval a melyedest lezarom es bo forrasban levo enyhen sos vizben addig fozom mig a viz tetejere fel nem jon.piritott zsemlemorzsaba forgatom.talalasnal vanilias cukorral izesitett tejfollel lelocsolom.jo etvagyat!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.