Super!
Hozzávalók:3 db. tojás,3 kanál liszt,3 kanál cukor, fél sütőpor, zsíradék a forma kenéséhez.
Krém:a kígyó maradékából ennyi maradt, nem tudtam mennyi kell hozzá, csak magantól sütöttem, a rendes epres torta krémemmel.
Tetejére: 2 dl. eperízű szőrp, 1 dl. víz, 2 kanál zseletin felmelegíteni, nem kell forralni, hűtjűk,és amikor majdnem bállt, akkor kanalazzuk rá az eprek tetejére.
Elkészítés: A hozzávalókból kör alakú piskótát sütünk, Kihűtjűk,és a maradék krémmel bekenjük
/lásd az eper kígyó krémjét/
Rászeleteljük az epreket, és ha a kocsonya beállt, rákanalazzuk a tetejére.Széleit kidíszítjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.